Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/FacebookButtonContent.cshtml)
Følg os på Facebook

Fă cunoștință cu echipa noastră de vânzări

Profesionistă, disciplinată și orientată spre vânzări internaționale

Iată cuvintele cheie care descriu echipa noastră de vânzări. Comercianții noștri au fost atent selectați pentru a lucra pe piața europeană. Ei sunt foarte profesiști și au o mare experiență în importul și exportul de mașini. În total, vorbesc 6 limbi - ceea ce face că, cel mai probabil, vei realiza o achiziție, vorbind în limba ta maternă.

Plăcuțele de înmatriculare provizorii și documentele de export

Dacă ai nevoie de ajutor cu documentația necesară pentru transportul autovehiculului în țară, putem face acest lucru pentru tine. Avem certificatul de la Centrul de Automobile emis de către organele fiscale daneze, și putem percepe taxe pentru eliberarea  autorizațiilor provizorii de export.

Rafal Klimkiewicz
Sales Manager
Languages
 • English
 • Polish
 • German
 • Russian
Agnieszka Jaroszek
Sales
Languages
 • English
 • Polish
 • Danish
 • Slovenian
Andrei Vornicu
Sales
Languages
 • Romanian
 • English
 • Italian

Clienții noștri ne iubesc

Un număr tot mai mare de dealeri auto din Europa face afaceri cu noi în mod regulat din mai multe motive importante ...
• Mașinile daneze au, de obicei, un standard ridicat și corespund descrierii furnizate clientului înainte de vânzare.
• Mașinile noi sunt adăugate în ofertă în fiecare zi.
• Lista noastră conține întotdeauna un număr mare de mașini de ales.
• Mai mult, partenerii noștri beneficiază de mașini la cele mai bune prețuri în comparație cu ceilalți exportatori.

FAQ - cum se importă mașinile din danemarca

Cumpărăm doar mașini second hand din Danemarca. Mașinile noastre sunt cumpărate de la dealeri și vânzători particulari.

Cele mai multe mașini au istoricul de service satisfăcător. Din timp în timp cumpărăm mașini fără niciun istoric de service. Întreabă-i pe vânzătorii despre detalii.

Da, suntem întotdeauna deschiși la noi oportunități de cooperare.

Noi lucrăm ca Autoritatea de Management al Traficului, și, prin urmare, putem elibera plăcuțele provizorii de înmatriculare. Contactează-ne și anunță-ne când dorești să ridici mașina și cât timp trebuie să fie valabile plăcuțele – noi vom pregătim totul până la sosirea Dumneavoastră. Pentru acest serviciu percepem o taxă în mărime de 80 EUR, pe lângă costul zilnic al plăcuțelor provizorii de înmatriculare. Alternativ, se pot obține plăcuțele de înmatriculare de la organele fiscale daneze.

0 km. Avem un certificat eliberat de autoritățile fiscale daneze pentru evaluarea valorii mașinii, și putem aranja toate documentele necesarereferitoare la reînmatriculare pe loc.

Plăcuțele de înmatriculare de export costă 13 EUR pe zi. Dacă dorești să comandezi plăcuțele pentru mașina ta, poți contacta serviciul fiscal de stat danez, cu sediul în Taastrup, care se află la o distanță de +/- 20 de minute de mers cu mașina de la biroul nostru

Prețul plăcuțelor de înmatriculare include asigurarea obligatorie de răspundere civilă împotriva unor terțe persoane. Dacă mașina are nevoie de o asigurare completă a riscurilor (o asigurare complexă), atunci clientul este responsabil pentru obținerea unei astfel de asigurări.

Da, avem mai multe plăcuțe de înmatriculare pentru curse de probă. Contactează-ne înainte de a sosi, și vom pregăti mașina(ile) pentru cursa de probă.

Yes, and if you are a dealer, we are always looking for new business partners...

Toate mașinile noastre sunt verificate de mecanicii noștri, iar toate defecțiunile mecanice și cosmetice sunt înregistrate în sistemul nostru, astfel încât angajații noștri din departamentul de vânzări întotdeauna să poată să descrie corect mașina dată.

Da. În prezent, avem contracte permanente cu transportatorii care transportă mașini în Polonia și Germania.

Noi nu avem contact direct cu transportatorii din toate țările europene, astfel încât recomandăm să ne contactezi pentru a afla în ce țări avem contacte. Dacă organizezi transportul propriu, te putem ajuta cu încărcarea mașinii, folosind rampe și mijloace profesionale pentru încărcare.

Răspunsul la această întrebare necesită mai multe explicații, pe care le veți găsi aici: "Cum se importă autovehiculele din Danemarca"