Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/FacebookButtonContent.cshtml)
Følg os på Facebook

Avantajele legate de cumpărarea mașinilor second hand în Danemarca – Ghidul cumpărătorului.

GHIDUL CUMPĂTĂTORULUI

Licitație

179

Vino la Copenhaga, în Danemarca, și cumpără-ți o mașină nouă. Oferim o mulțime de autovehicule second hand daneze. Poate ai cumpărat cândva o mașina daneză pentru export în Aarhus, sau mașini second hand din Randers, Vejle, Køge și alte orașe daneze. Aici poți citi despre avantajele legate de cumpărarea mașinilor pentru export din Danemarca în comparație cu cumpărarea mașinilor second hand din Germania, Olanda, Belgia, Franța sau Spania. În Engros Biler Danmark găsirea unei mașini potrivite pentru tine sau pentru compania ta este simplă. Avem cele mai mari stocuri de mașini la export în Danemarca, iar datorită unui număr mare de vânzări putem oferi mașini noi în fiecare zi. Fiecare adăugăm în oferta noastră cel puțin 10 mașini noi.

Cumpărând o mașină direct de la compania Engros Biler Danmark vei evita cheltuielile suplimentare legate de vânzarea vehiculelor din licitații sau de la intermediarii care ridică prețurile. Noi cumpărăm autovehicule de la dealerii danezi, la prețuri en-gros, care întotdeauna reduc prețul de piață. Primim, de asemenea, rambursarea impozitului mare de înmatriculare danez. Datorită faptului că mașinile oferite de noi nu sunt impozitate și sunt disponibile imediat, putem oferi cele mai mici prețuri la mașini pentru export.

Evită taxele sau marjele costisitoare ale dealerilor.

Cumpărarea unei mașini la licitație poate fi un proces complicat și consumator de timp. Mai întâi trebuie să alegi mașinile care dorești să le licitezi, apoi a verifica afară de a le descrie starea tehnică, iar apoi să participi la o licitație, în același timp știind că vor fi multe alte persoane concurente care vor dori să cumpere aceeași mașină.

Suntem o companie auto daneză de încredere, cu o experiență de peste 16 000 de tranzacții. Prin urmare, poți cumpăra o mașină de la Engros Biler Danmark ușor și liniștit, și în același timp să-ți economisești banii.

Poți vedea toate mașinile din ofertă, în secțiunea "Autovehiculele Disponibile”, precum și pe cel mai mare site de publicitate din Danemarca, "bilbasen.dk". Ne punem reclama, de asemenea, pe mai multe site-uri străine, inclusiv pe paginile mobile.de, autoscout24.de, gratka.pl, www.autoplius.it, www.autogidas.it, www.skelbiu.it, www.plius.it, www.alio.it, www.auto24.lv, www.latauto.lv și www.auto.ria.com.

În loc de a cumpara o mașină la licitație, de exemplu, la o licitație de mașini din Germania, Olanda sau Belgia, poți cumpăra o mașină de la noi. Avem o gamă largă de mașini second din clasa de mijloc. Oferim o mare selecție de vehicule, microbuze, furgonete și camionete pentru export din Danemarca.

Economisește-ți timpul, cumpărând de la noi, în loc de a participa la licitații în Europa. Toate mașinile noastre sunt disponibile și gata de ridicare imediată. Poți să vii și să-ți ridici personal mașina daneză pentru export achiziționată recent. Putem, de asemenea, să te ajutăm la cumpărarea plăcuțelor de înmatriculare de export cu asigurarea completă ca să poți să te întorci acasă cu mașina ușor și în condiții de siguranță.

Dacă ai nevoie de ajutor în timpul transportului, contactează departamentul nostru de vânzări pentru a obține asistența necesară. Avem contracte exclusive de colaborare cu alte companii de transport, asigurând că îți poți transporta mașina în țară întotdeauna în condiții de siguranță și ieftin.

Poți fi sigur că în Engros Biler Danmark mașinile de export sunt cele mai ieftine.

Ne-am dezvoltat modelul nostru de afaceri pentru cumpararea de mașini second hand. Toate mașinile noastre sunt cumpărate în Danemarca, în principal, de la dealeri auto danezi, care iau mașini de ocazie în calculul la vânzarea mașinilor noi. Acest lucru se datorează faptului că aproape toate mașinile noastre vin din Danemarca și, desigur, au toate documentele daneze.

În 2016, am deschis un magazin de vânzare cu amănuntul Ahlgren & Andersen Automobiler, care vinde numai mașini pe piața daneză.

Cumpărăm doar mașini second hand din Danemarca. Mașinile noastre sunt cumpărate de la dealeri și vânzători particulari.

Cele mai multe mașini au istoricul de service satisfăcător. Din timp în timp cumpărăm mașini fără niciun istoric de service. Întreabă-i pe vânzătorii despre detalii.

Da, suntem întotdeauna deschiși la noi oportunități de cooperare.

Noi lucrăm ca Autoritatea de Management al Traficului, și, prin urmare, putem elibera plăcuțele provizorii de înmatriculare. Contactează-ne și anunță-ne când dorești să ridici mașina și cât timp trebuie să fie valabile plăcuțele – noi vom pregătim totul până la sosirea Dumneavoastră. Pentru acest serviciu percepem o taxă în mărime de 80 EUR, pe lângă costul zilnic al plăcuțelor provizorii de înmatriculare. Alternativ, se pot obține plăcuțele de înmatriculare de la organele fiscale daneze.

0 km. Avem un certificat eliberat de autoritățile fiscale daneze pentru evaluarea valorii mașinii, și putem aranja toate documentele necesarereferitoare la reînmatriculare pe loc.

Plăcuțele de înmatriculare de export costă 13 EUR pe zi. Dacă dorești să comandezi plăcuțele pentru mașina ta, poți contacta serviciul fiscal de stat danez, cu sediul în Taastrup, care se află la o distanță de +/- 20 de minute de mers cu mașina de la biroul nostru

Prețul plăcuțelor de înmatriculare include asigurarea obligatorie de răspundere civilă împotriva unor terțe persoane. Dacă mașina are nevoie de o asigurare completă a riscurilor (o asigurare complexă), atunci clientul este responsabil pentru obținerea unei astfel de asigurări.

Da, avem mai multe plăcuțe de înmatriculare pentru curse de probă. Contactează-ne înainte de a sosi, și vom pregăti mașina(ile) pentru cursa de probă.

Yes, and if you are a dealer, we are always looking for new business partners...

Toate mașinile noastre sunt verificate de mecanicii noștri, iar toate defecțiunile mecanice și cosmetice sunt înregistrate în sistemul nostru, astfel încât angajații noștri din departamentul de vânzări întotdeauna să poată să descrie corect mașina dată.

Da. În prezent, avem contracte permanente cu transportatorii care transportă mașini în Polonia și Germania.

Noi nu avem contact direct cu transportatorii din toate țările europene, astfel încât recomandăm să ne contactezi pentru a afla în ce țări avem contacte. Dacă organizezi transportul propriu, te putem ajuta cu încărcarea mașinii, folosind rampe și mijloace profesionale pentru încărcare.

Răspunsul la această întrebare necesită mai multe explicații, pe care le veți găsi aici: "Cum se importă autovehiculele din Danemarca"