Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/FacebookButtonContent.cshtml)
Følg os på Facebook

Bine ați venit la Engros Biler Danmark

Deoarece suntem cel mai mare cumpărător de mașini second hand la export din Danemarca, dealerii de mașini, cât și proprietarii privați danezi se bazează pe cunoștințele noastre, atunci când vor să-și vândă autovehiculele de ocazie. De aceea, la noi vei găsi întotdeauna o mulțime de mărci și modele disponibile imediat.

Întotdeauna avem peste 250 de mașini în stoc – disponibile imediat,  iar noi mașini sunt adăugate zilnic la ofertă!

Istoricul scurt, dar impresionant

Nicklas Plads

Engros Biler Danmark a fost fondată în anul 2012 de către Nicklas Matthias Ahlgren, care la o vârstă foarte fragedă a început activitatea companiei, și la început a condus-o în camera lui, în casa părințească. Deja în anul 2010 a intrat pe piața auto și a identificat rapid oportunitățile de afaceri. Comercianții daneză de mașini, de obicei, au prioritate în alegerea vehiculelor pe care doresc să le depoziteze. Prin urmare, dealerii de mașini noi au fost nevoiți să facă afaceri cu mai mulți diferiți cumpărători, cu scopul de a vinde mașinile pe care le-au achiziționat "în calcul" pentru vânzarea  mașinilor noi. Nicklas a văzut o oportunitate de a ieși în evidență, prin cumpărarea tuturor mașinilor pe care dealerii au dorit să le vândă.

Autoturismele achiziționate sunt vândute clienților de pe piața europeană, iar datorită muncii grele, compania a reușit să stabilească relații de parteneriat cu mai mulți dealeri, pentru a-și asigura  reîncărcarea rapidă a stocurilor.

Ideea este succesul! În prezent, mașinile sunt exportate în 12 țări din Europa. Compania este încă în curs de dezvoltare, și în termen de câțiva ani scurți a devenit cel mai mare consumator și exportator de mașini second hand din Danemarca.

exporter of used cars.

Mission

  • Our customers must always get the best value for money when buying a car from us. When we reach a large number of car sales, we can afford to sell cars at a lower profit margin.
  • We must maintain and expand our – already solid – network of business partners.
  • Our professional customers and suppliers need to get a good deal when they shop with us – that’s good business for us too!
  • We must be regarded as open and welcoming and offer exceptional service from the initial contact with the client until the sale has been completed.
  • We must always stock a large and interesting selection of cars.

Viitorul

În următorii câțiva ani, Engros Biler Danmark vizează îmbunătățirea cooperării cu partenerii de afaceri internaționali și deschiderea activității în străinătate, unde vom vinde mașinile exportate. Scopul nostru pentru piața daneză este de a deschide cinci saloane auto, care vor acoperi toată gama de prețuri, precum și toate tipurile de mașini de pe piata de autovehicule second hand.

Primul salon, Ahlgren și Andersen Automobiler, a fost deschis în 2016 și vinde mașini din clasa de mijloc clienților din Danemarca. Acest lucru oferă un canal de vânzare a mașinilor care nu se potrivesc pentru piața de export.

Nimeni nu crește mai repede decât Engros Biler Danmark - datele noastre de vânzări vorbesc de la sine

Tot mai mulți dealeri auto din Danemarca încep să observe avantajele vânzării către noi a mașinilor, dobândite în urma vânzării autovehiculelor noi.

15
angajați
5
Ani pe piață
3043
mașinile vândute în 2016
6955
Mașină vândute de atunci 2012

De ce noi?

Ceea ce vezi este ceea ce obții! Noi îți oferim o bună descriere a mașinilor pe care le vindem, și îți garantăm că nu vei găsi prețuri mai bune la alți exportatori. Fluxul mare al mașinilor care trec prin compania noastră ne permite să stabilim marje reduse de profit.