Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/FacebookButtonContent.cshtml)
Følg os på Facebook

FAQ - cum se importă mașinile din danemarca

Cumpărăm doar mașini second hand din Danemarca. Mașinile noastre sunt cumpărate de la dealeri și vânzători particulari.

Cele mai multe mașini au istoricul de service satisfăcător. Din timp în timp cumpărăm mașini fără niciun istoric de service. Întreabă-i pe vânzătorii despre detalii.

Da, suntem întotdeauna deschiși la noi oportunități de cooperare.

Noi lucrăm ca Autoritatea de Management al Traficului, și, prin urmare, putem elibera plăcuțele provizorii de înmatriculare. Contactează-ne și anunță-ne când dorești să ridici mașina și cât timp trebuie să fie valabile plăcuțele – noi vom pregătim totul până la sosirea Dumneavoastră. Pentru acest serviciu percepem o taxă în mărime de 80 EUR, pe lângă costul zilnic al plăcuțelor provizorii de înmatriculare. Alternativ, se pot obține plăcuțele de înmatriculare de la organele fiscale daneze.

0 km. Avem un certificat eliberat de autoritățile fiscale daneze pentru evaluarea valorii mașinii, și putem aranja toate documentele necesarereferitoare la reînmatriculare pe loc.

Plăcuțele de înmatriculare de export costă 13 EUR pe zi. Dacă dorești să comandezi plăcuțele pentru mașina ta, poți contacta serviciul fiscal de stat danez, cu sediul în Taastrup, care se află la o distanță de +/- 20 de minute de mers cu mașina de la biroul nostru

Prețul plăcuțelor de înmatriculare include asigurarea obligatorie de răspundere civilă împotriva unor terțe persoane. Dacă mașina are nevoie de o asigurare completă a riscurilor (o asigurare complexă), atunci clientul este responsabil pentru obținerea unei astfel de asigurări.

Da, avem mai multe plăcuțe de înmatriculare pentru curse de probă. Contactează-ne înainte de a sosi, și vom pregăti mașina(ile) pentru cursa de probă.

Yes, and if you are a dealer, we are always looking for new business partners...

Toate mașinile noastre sunt verificate de mecanicii noștri, iar toate defecțiunile mecanice și cosmetice sunt înregistrate în sistemul nostru, astfel încât angajații noștri din departamentul de vânzări întotdeauna să poată să descrie corect mașina dată.

Da. În prezent, avem contracte permanente cu transportatorii care transportă mașini în Polonia și Germania.

Noi nu avem contact direct cu transportatorii din toate țările europene, astfel încât recomandăm să ne contactezi pentru a afla în ce țări avem contacte. Dacă organizezi transportul propriu, te putem ajuta cu încărcarea mașinii, folosind rampe și mijloace profesionale pentru încărcare.

Răspunsul la această întrebare necesită mai multe explicații, pe care le veți găsi aici: "Cum se importă autovehiculele din Danemarca"