Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/FacebookButtonContent.cshtml)
Følg os på Facebook

Pentru dealerii auto

Ești interesat in cumpararea mașinii în punctul integrat al celui mai mare exportator de mașini din Danemarca? Parteneriatul cu noi îți va permite să-ți completezi stocurile de mașini second hand la cele mai mici prețuri din Europa. Întotdeauna avem peste 250 de mașini disponibile, iar vehicule noi sunt adăugate la ofertă în fiecare zi!

Danemarca este cunoscută de mașini second hand îngrijite, ceea ce dă posibilitatea de a face într-adevăr cumpărături atractive. Un standard ridicat este rezultatul cerinței obligatorii de a efectua revizia autovehiculelor în Danemarca. Mașinile cu vârsta de peste 4 ani în mod automat sunt chemate pentru revizie, care este efectuată la fiecare doi ani. Caracteristicile de securitate și starea tehnică trebuie să fie verificate și aprobate în timpul inspecției, pentru ca mașinile să fie admise la circulația pe drumurile publice.

Colaborăm deja cu mai mulți importatori de pe piața europeană, și suntem întotdeauna deschiși la colaborarea cu noi parteneri.

Beneficii pentru Tine ca un client obișnuit

Dacă veți fi următorul nostru partener, poți reduce timpul necesar pentru găsirea mașinilor potrivite. Cumpărăturile într-un singur loc îți vor permite să economisești timpul consacrat formalităților necesare pentru finalizarea contractului și aducerea mașinilor acasă. Atunci când vei cumpăra de la noi de mai multe ori, vei afla că poți să economisești timpul la curse de probă, pentru că vei ști că poți avea încrederea în descrierile noastre de mașini.

Beneficii suplimentare:

 • O valoare mai mare în raport la preț - mașini îngrijite la cele mai mici prețuri de pe piată
 • Este întotdeauna o selecție mare și variată a mașinilor – mașinile noi sunt adăugate zilnic în oferta noastră

  Utilizează motorul de căutare (Link-ul de pe pagina "Motorul de căutare") - un instrument pe care l-am dezvoltat, ca să fii la curent la curent cu mărcile și modelele alese de tine, care sunt adăugate în depozit. Acest lucru îți va oferi posibilitatea de a depune oferte pentru mașini noi, înainte ce acestea vor fi puse în vânzare pe site-ul nostru.
 • Descrierile mașinilor spre vânzare de încredere și exacte – mașinile sunt verificate de mecanicii noștri, care verifică, de asemenea, starea cosmetică a mașinii și transmit aceste informații echipei noastre de vânzări.
 • Barierele lingvistice minime - reprezentanții noștri de vânzări vorbesc 6 limbi europene diferite. (Link la departamentul de vanzari)
 • Operațiunea de tranzacționare profesionistă și eficientă
 • Servicii în domeniul de testare, export și transfer de mașini la export.
 • Asistență în organizarea transportului până la domiciliu a autovehiculelor achiziționate.

  Dacă ai nevoie de ajutor în organizarea transportului vehiculului achiziționat, echipa noastră de vânzări îți vă oferi asistență. Dacă ai propriul tău transport, vom pregăti mașinile pentru recepție. Rampa noastră profesională de încărcare este disponibilă pentru șoferul transportului, ceea ce face încărcarea mașinilor simplă și rapidă.

Buletin informativ

Lucruri noi se întâmplă pentru noi tot timpul. Dacă doriți să fiți informat, înscrieți-vă la newsletter-ul nostru de mai jos.

De asemenea, veți auzi de la noi dacă apar reguli privind importul / exportul de autovehicule sau alte evoluții care ar putea afecta comerțul transfrontalier de autoturisme.

Vă vom scrie doar când există știri relevante și veți primi un număr de maxim 1 până la 2 buletine informative pe lună.
Posibil cu știri noi și relevante suplimentare.