Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/FacebookButtonContent.cshtml)
Følg os på Facebook

Cum să exportă autovehiculele

Mai jos poți citi ghidul cum să aduci o mașină din Danemarca prin intermediul Engros Biler Danmark.

1. Selectează mașinile.

Selectează mașinile din depozitul nostru. Procesul este foarte rapid. După selectarea autovehiculelor care te interesează, contactează departamentul nostru de vânzări prin e-mail sau telefon, sau fă clic pe contact într-un anumit anunț.

2. Contactează-ne și confirmă comanda

După primirea răspunsului de la furnizorii noștri, confirmă comanda cu vânzătorul atribuit direct, pentru a rezerva mașina. Angajații noștri  din departamentul de vânzări vorbesc engleză, polonă, suedeză, rusă, slovacă și română.

Regulile de rezervare:

  • Mașinile pot fi rezervate pentru 2 zile, fără a fi nevoie de a plăti un depozit de garanție.
  • Mașinile pot fi rezervate pentru mai mult de 2 zile, prin plata unui depozit de garanție în valoare de 300 EUR.

Pentru ca rezervarea să fie corectă, trebuie să ne trimiteți o confirmare de efectuare a tranferului bancar/ a plății în termen de 24 de ore.

3. Facturare

Veți primi de la noi o factură prin e-mail. În factură se va menționa denumirea, modelul, prețul, informațiile cu privire la plată și condițiile generale de contract.

4. Plată

Informațiile detaliate referitoare la contul bancar se află pe factură. Poți plăti în numerar, la biroul nostru (maxim până la EUR 50 000 pe masină) sau prin transfer bancar. Ține minte de regulile de rezervare în vigoare.

5. Transport

Imediat după primirea plății îți vom transmite o confirmare de plată și termenul presupus în care mașina va fi gata pentru ridicare. Noi te putem ajuta să organizezi transportul vehiculului achiziționat sau poți face acest lucru singur, dacă anunți echipa noastră când să te aștepte pentru recepție. Mai multe informații despre plăcuțele de înmatriulare necesare pentru transport le vei găsi în sețiunea noastră FAQ.* *(Legislația fiscală daneză prevede că toate vehiculele vândute la export pot fi selectate pentru un control suplimentar  înainte de a fi transportate din Danemarca - acest lucru poate încetini procesul. Această procedură nu depinde de noi, dar echipa noastră de vânzări va depune toate eforturile pentru a te informa în mod constant cu privire la o eventuală selectare a mașinii tale pentru verificare!)

Regulile de recepție a autovehiculelor achiziționate

  • În caz de cumpărare a 1-3 autovehicule, mașinile  trebuie să fie recepționate în termen de 5 zile.
  • În caz de cumpărare a mai mult de 3 autovehicule, mașinile trebuie să fie recepționate în termen de 10 zile.

6. Documentele

Toate documentele (documentele de înmatriculare, factura, etc.) vor fi livrate ție sau șoferului tău, atunci când vehiculul va fi ridicat din magazinul nostru.

7. Confirmarea finală

Când transportul mașinii va porni la drum de la magazinul nostru, angajații noștri te vor notifica că transportul este deja pe drum.

Cerințele legale speciale

Cerințele legale speciale pot fi aplicabile, dacă dorești să aduci mașina într-o țară care nu este membră a Uniunii Europene. Pentru mai multe informații, vezi mai jos.

Dacă dorești să aduci mașina într-o țară din afara UE

Trebuie să ai documente corespunzătoare de frontieră ștampilate la trecerea frontierei în țara de reședință.

CoC și certificatele de înmatriculare pentru mașină și facturile trebuie să fie traduse în limba țării în care mașina este exportată.

Dacă dorești să aduci mașina într-o țară afiliată

Factura ta și certificatul de înmatriculare trebuie să fie traduse în limba țării în care mașina este exportată.

Informații generale

Procesul de export / import, asociat cu achiziționarea mașinilor în Danemarca este la fel ca și în Germania, și este relativ simplu.

Certificatul de înmatriculare danez este compus din două părți.

Mașinile sunt verificare la exportarea din Danemarca.