Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/FacebookButtonContent.cshtml)
Følg os på Facebook

Clienții individuali

Cumpără-ți o mașină nouă în Danemarca - peste un an în urmă am ajuns la un rezultat de mai mult de 16 000 de tranzacții reușite, iar opiniile impresionante de pe site-ul mobile.de constituie o garanție că suntem oameni decenți cu care poți colabora în condiții de siguranță.

De ce merită să cumperi o mașină second hand în Danemarca?

În Danemarca mașinile sunt supuse impozitului în mărime de 150%. Din cauza impozitului mare, costul de import al mașinilor în Danemarca este mai mic decât în alte țări europene. Atunci când vehiculul este exportat, se efectuează rambursarea impozitului, care permite vânzarea acestuia la un preț atractiv.

Sistemul danez impune ca mașinile să fie controlate în mod regulat. Mașinile daneze, prin urmare, sunt întotdeauna bine îngrijite și arată un kilometraj coret. Orice avarieri apărute în mașină trebuie să fie înregistrate în Registrul Național al Vehiculelor din Danemarca.

De ce trebuie să cumperi o mașină de la noi?

În Engros Biler Danmark vei obține o mașină mai bună în raport la suma cheltuită. Întotdeauna avem peste 250 de mașini disponibile imediat și cel puțin 10 mașini noi adăugate în ofertă în fiecare zi.

Pe lângă cele mai bune mașini si cele mai mici prețuri de pe piață, vei obține, de asemenea, serviciile de cea mai înaltă calitate. De la bun început până la sfârșit - de la momentul găsirii noului automobil vei fi asistat la procesul de cumpărare, până în momentul în care mașina va ajunge în condiții de siguranță la tine acasă, împreună cu documentele necesare. Iar bariera lingvistică va fi minimă! Ne-am specializat în vânzarea de mașini second hand în alte țări din Europa, de aceea specialiștii noștri de vânzări vorbesc 9 limbi europene diferite.

Toate mașinile noastre sunt verificate și testate de mecanicii noștri, de aceea echipa noastră de vânzări întotdeauna îți va arăta o descriere exactă a stării mecanice și cosmetice a mașinii selectate.

Oferim, de asemenea, posibilitatea de a efectua cursa de probă cu mașina care te interesează. Spune ne când vei veni. Vom pregăti mașina pentru cursa ta de probă.

Află mai multe despre condițiile noastre generale de vânzare aici...

Motorul de căutare

Cauți un anumit vehicul? Nu l-ai găsit în depozit? Baza noastra de mașini este actualizată zilnic.

Înregistrează-te în motorul nostru de căutare, pentru a primi o notificare atunci când mașina ta de vis va apărea în oferta noastră - și obține o șansă de a o achiziționa încă înainte de a o expune la vânzare.

Cauta acum

Buletin informativ

Lucruri noi se întâmplă pentru noi tot timpul. Dacă doriți să fiți informat, înscrieți-vă la newsletter-ul nostru de mai jos.

De asemenea, veți auzi de la noi dacă apar reguli privind importul / exportul de autovehicule sau alte evoluții care ar putea afecta comerțul transfrontalier de autoturisme.

Vă vom scrie doar când există știri relevante și veți primi un număr de maxim 1 până la 2 buletine informative pe lună.
Posibil cu știri noi și relevante suplimentare.